Повреди се! Преслава изплаши всички със стърчащите си кокали

Гласувайте за статията

Рязкото отслабване направо ще съсипе Преслава – тя се превърна в скелет

 

Пищната чалга звезда Преслава вече е минало и това е ясно от месеци.

Преслава изплаши за пореден път феновете си

Преслава изплаши за пореден път феновете си

Напоследък обаче тя все повече успява да шокира феновете си. Дрехите й стоят като на закачалка, а от различни места се подават стърчащи кокали, които всяват ужас в околните. На такъв случай се натъкна и kliuki.ws, от който е видно, че нещо наистина много странно става с изпълнителката.

Любимката на всички буквално плаши! За кратко време тя се превърна в скелет – лицето й е изпито, краката й са като клечки, вече няма така завидните естествени форми. Ето така изглежда сега Преслава, а манията й да слабее може да й навреди, но тя сякаш нехае. Както Kliuki.net писа, преди дни тя показа колене с дупки, а тук разбираме, че кокалите на раменете й са жестоко изпъкнали.

Във фолк средите също се чудят защо Преслава се докара в този вид, но никой не смее нищо да й каже. Силиконката вече не е същата и доста се големее, а новият живот на богато момиче явно й харесва. Преди беше скромна и натурална, а днес е все по-нахакана, щура и харчи луди пари за предизвикателната си визия. Дали обаче се замисля какво впечатление оставя в почитателите си, не е ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар