Поверително от NL използва Андреа за груб пиар

Поверително от NL използва Андреа за груб пиар
5 (100%) 1 vote

Поверително от NL използва Андреа, за да си прави груб пиар на гърба й, скочиха фенове на певицата в нета

Поверително от NL използва грубо Андреа за пиар! Феновете на певицата скочиха недоволни срещу врътката на Николета и предаването й, научи Kliuki.net.

Поверително от NL

Поверително от NL използва Андреа за груб пиар

Екипът на таблоида обяви, че ще видим как Андреа разхождала кучето си и не чистила след него на улицата, писа изданието HotArena.net.

Блондинката била в парка, а домашният й любимец се изходил там, след което тя не се погрижила за тревните площи. Такова видео обаче никой не видя в Поверително от NL.

Дали Николета се стресна и в последния момент го свали?!

И това е възможно, но по-вероятно замисълът е бил да употреби Андреа, за да привлече почитателите й пред екрана, категорични са потребители.

Ясно е, че противниците на плейметката, особено тези, които защитават Алисия и Андреа, не поглеждат въобще ефира, когато върви Поверително от NL. Когато има анонс, свързан с техните идолки, нещата значително се променят. Те веднага правят разбор на продукцията, за да могат после да хулят Божинова.

И този път, седнали в очакване да зърнат Андреа и да се уверят, че тя наистина е такава мърла, за каквато я представят.

Нищо подобно не се случило, защото Поверително от NL спестило въпросните кадри. Ако въобще е имало такива…, съмняват се във виртуала.

„Не им прави чест, това е меко казано манипулация, а и трупат слава на гърба на Андреа”, възроптаха още срещу Поверително от NL.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар