Потвърдено! Звездата на Нова показа бременно коремче (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Красивата водеща на „Денсинг Старс“ потвърди появилите се слухове, че чака бебе

Бременното коремче на звездата си личи ясно

Бременното коремче на звездата си личи ясно

От няколко дена най-обсъжданата новина в медийното пространство е бременна ли е Никол Станкулова или не. Бившата водеща на прогнозата за времето по нова, която сега се изявява като ко-водещ на „Денсинг Старс“, винаги упорито е пазела в тайна личния си живот. Затова и слуховете за бременността й бяха на база видимо наедрелия й бюст, който обаче би могъл да бъде и резултат на хирургическа намеса.

Самата Никол лично сложи край на спекулациите на живо снощи в ефира на Нова телевизия. По време на елиминациите в танцовото шоу красавицата се появи с прилепнала по тялото й черна рокличка, която не остави никакво съмнение, че Никол чака бебе. Тесният тоалет ясно очертаваше наедрялото коремче на звездата, а тя сияеше и изглеждаше по-красива от всякога, коментират възхитени зрители.

След като бременността на Никол беше официално потвърдена, един въпрос не дава мира на феновете й – кой е бащата на бебето? Предвид желанието на звездата да пази личния си живот в тайна, е малко вероятно тя да обяви публично кой е късметлията. Преди няколко месеца тръгна слух, че Никол и приятелят й Ангел са разделени. Самата водеща се изпусна в едно свое интервю, че е сама и няма човек до себе си. Това прави ситуацията с бременността й още по-любопитна.

никол3

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар