Постигна своето! Надето най-накрая разкара Райна от живота на Константин!

Постигна своето! Надето най-накрая разкара Райна от живота на Константин!
5 (100%) 1 vote

Под влиянието на съпругата си, певецът забранил на бившата си изгора да припарва до заведението му

Надя не спира да ревнува Коцето от Райна

Надя не спира да ревнува Коцето от Райна

Разправиите между Райна и Константин нямат край! Връзката между двамата приключи преди години, за това време Райна смени няколко гаджета, а Константин дори създаде семейство. Това обаче не пречи бившите влюбени да използват всеки удобен повод, за да се провокират един друг в медийното пространство.

Последна бомбата хвърли Райна, заявявайки в ефира на Нова телевизия, че именно тя е зарязала певеца заради безбройните му изневери и най-вече заради пристрастеността му към алкохола и наркотиците. Съвсем очаквано, Коцето не остана безразличен към грозните нападки. Реакцията на обичайно спокойния и лежерен Константин обаче изуми всички. Както HotNews научи, певецът е разпоредил бившата му да не припарва до дискотеката му в Студентски град. Райнето нямала право не само да посещава заведението като гост, но и да си организира каквито и да било участия там.

На какво се дължи рязката промяна в известния с чувството си за хумор певец, чудят се феновете? По-проницателните от тях веднага заподозряха, че зад крайното решение да се забрани на Райна да припарва до заведението на бившия си стои не самият Константин, а жена му – Надя. Феновете припомнят, че Надето винаги е ревнувала от Райна и от близките й отношения с Константин. Съпругата на певеца откачала от факта, че мъжът й продължава да поддържа връзка с бившата си и от множеството им участия заедно.

Затова русото Наде се възползвала максимално от ситуацията и обидата, която Райна нанесе на Коцето. И успяла да повлияе на съпруга си да изхвърли окончателно бившата си половинка от живота и на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар