Помните ли го? Люси, когато всички жени бяха в краката му (ВИЖТЕ ГО с поредната)

Гласувайте за статията

От русокосия красавец днес не е останало и следа

Люси Иларионов с поредната си приятелка

Люси Иларионов с поредната си приятелка
Сн. БУЛФОТО

От началото на шоуто „Денсинг Старс“ много се изписа и изговори за огромната промяна във вида на режисьора Людмил Иларионов. Бившият член на момчешката банда „Ъп Даун“ определено не прилича на себе си, а от горещият му вид, който подлудяваше преди години фенките му, не е останал и следа.

В момента Люси тежи около 150 килограма и сам признава, че се е шокирал от вида си, когато се е погледнал в огледалото в залата. Като причина за бруталното надебеляване режисьорът изтъква разпада на групата и фактът, че е престанал да тренира активно, а за сметка на това е продължил да си похапва всичко, което му се прииска.

Запознати споделят обаче, че това е само поза. Истинската причина за надебеляването му е разпада на брака му с манекенката Преслава, в която Люси е бил силно влюбен. Раздялата им буквално го съсипала и той започнал да търси утеха в храната.
Преди нея обаче Люси беше истински сърцеразбивач. През леглото му са минали не една и две красиви жени, а сред най-известните от тях са имената на Ани Пападополу, Нети, Мария Илиева.

Вижте и вие как изглеждаше Люси преди години, когато жените падаха в краката му. И той определено се възползваше от това. На снимката режисьорът е с поредното си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар