Поли Генова трудно преглъща победата

Поли Генова гостува на анимираното магаре на Нова ТВ. Тя разказа своята сърцераздирателна история, свързана с победата й на Евровизия. Оказва се, че първото място заплашва да я докара до фалит, както нея, така и семейството й. Големите разходи, свързани с пътуванията в чужбина, за да промотира песента си, се оказват проблем от първостепенно значение. Както и закупуването на дрехи за Дюселдорф.

Амбициозният проект, който отнема всички сили и финанси на Поли Генова, е на път да откаже певицата, но тя упорито продължава да върви напред “на инат”. Хубавицата с мъка споделя, че държавата трябва да поема част от разходите, защото това е непосилно за един човек.

Победата не е така сладка, както си мислят всички. Понякога, тя се преглъща трудно, особено, в България. Сблъсквайки се с родната действителност, певицата осъзнава, че може би е сгрешила.

Негативните последици от победата й носят огорчение, разочарования и ежедневни трудности, свързани с финансирането на проекта. Страдат и отношенията й с близките, приятелите и семейството.

Поли се вдъхновява от Марк О’Селски, черпейки от него кураж и сили, за да издържи на напрежението. Надява се, че няма да затъне в дългове и все пак ще успее, макар и сама. Чаровната певица трудно преглъща победата, защото понякога тя не е истинска победа, а само въпрос на оцеляване.

Източник: novatv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.