Поли Генова се разплака в „Музикална академия“

Поли Генова се разплака в „Музикална академия“
5 (100%) 1 vote

„Пееш адски фалшиво“, каза журито на певицата

Изключително тъжен момент преживя Поли Генова в „Музикална академия“. Чаровната изпълнителка се изложи колосално с първата си песен на концерта снощи. Поп звездата не се справи подобаващо с изпълнението на „Осъдени души“ на Лили Иванова. „Никой не може да пее като Лили“, произнесе се публиката, а журито откровено заяви, че Поли този път се е изложила. Самата певица се разплака от притеснение и неудобство и малко остана всички да се втурнат да я утешават.

Поли си призна, че това е била най-трудната песен за нея, но също така прие критиките изключително смело. „През цялото време се бореше с песента“, „Не беше добре, след Лили никой не би могъл да я изпее“, „Кошмарно изпълнение! Съжалявам Поли“, гласят коментарите на феновете.

Поли Генова се разплака в  "Музикална академия"

Поли Генова се разплака в „Музикална академия“

Самата певица сподели, че това е много специална песен и не подхожда на нея да я пее. Затова се и отказа от всякакви опити да се оправдава. За сметка на това второто й изпълнение предизвика такива бурни овации сред журито и публиката, че Фънки не се сдържа и заяви.„Беше страхотна! След онази първа песен ми идеше да си прережа вените и да се свърши, но този път беше фантастична“.

Певицата се изложи с фалшиво пеене

Певицата се изложи с фалшиво пеене

Комплиментите на журито стигнаха до там, че направо венчаха Орлин и Поли. „Горчиво! Горчиво!“, развика се усмихнат Георги Христов, след перфектното изпълнение на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Поли Генова се разплака в „Музикална академия“”

  1. suzi

    Дек. 07. 2013

    А така, крайно време е да се каже на тези измислени певици…Рут, Поли, Криско.., че просто пеят зле, ужасно фалшиво.Аз дето пея супер фалшиво…не мога да су слушам, толкова са зле.И тази Рут трябва да си затвори устата, по малко да говори, че е супер зле в пеенето.Първо трябва да го можеш и после да ходиш да се излагаш

    Reply to this comment

Добавете коментар