Пол Уокър репетира за собствената си сватба като шафер (Снимки)

Пол Уокър репетира за собствената си сватба като шафер (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Само месец преди трагичната си смърт холивудският красавец отпразнува сватбата на брат си

Слуховете, че Пол Уокър е стягал сватба с дългогодишната си приятелка Жасмин, получиха поредното потвърждение. Малко повече от месец преди трагичната си смърт, звездата е бил шафер на сватбата на по-малкия си брат Калеб. Това се оказва и последното събиране на актьора със семейството му преди холивудският секссимвол да намери смъртта си в ужасяваща автомобилна катастрофа на 30 ноември.

Пол Уокър и двамата му братя на сватбата на Калеб (в средата)

Пол Уокър и двамата му братя на сватбата на Калеб (в средата)

А само месец и няколко дена по-рано – на 23 октомври, никой не подозира за предстоящите трагични събития. Пол, заедно с цялото си семейство, празнуват сватбата на 36-годишния Калеб и половинката му Стефани Бранч. Запознати издават, че Пол неслучайно е бил избран за шафер, научиха от Daily Mail. Самият актьор обмислял да сключи брак с Жасмин и сватбата на брат му се явявала репетиция за важното събитие.

На едни от последните снимки, запечатали загиналия секссимвол, Пол вдига тост за щастието на Калеб. Звездата позира заедно с младоженеца и най-малкия им брат – 25-годишния Коди, с огромна усмивка на лицето. Кой би предположил, че фотосите от красивото събитие ще се окажат последните семейни снимки с Пол, констатират с тъга феновете.

Само месец по-късно звездата от „Бързи и яростни“ си отиде, по ирония на съдбата, именно в автомобилна катастрофа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар