Пол Уокър и голямото му семейство – виж колко щастливи бяха заедно! (СНИМКИ)

Пол Уокър и голямото му семейство – виж колко щастливи бяха заедно! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Пол Уокър и голямото му семейство бяха много щастливи заедно, но трагедията помрачи всички

Пол Уокър и голямото му семейство - щастливи заедно

Пол Уокър и голямото му семейство – щастливи заедно

 

Пол Уокър имаше голямо семейство и всички бяха много щастливи заедно!

Вечно усмихнатият актьор има двама братя и две сестри. Неговите родители са разделени, но въпреки това са били в отлични отношения.

На снимките, които публикува Kliuki.net, те споделят едни от най-радостните си мигове. През годините Пол Уокър стана най-известният член на фамилията си, но навремето майка му Черил е била модел и е наследил харизмата си от нея.

Пол Уолкър - вечно усмихнат и задружен с братята си

Пол Уолкър – вечно усмихнат и задружен с братята си

Феновете още не могат да приемат, че жестоката трагедия почерни роднините на Пол Уокър, който загина в катастрофа на 30 ноември. Както вече ви разказахме, звездата от „Бързи и яростни” се е надявал скоро да вдигне сватба с приятелката си Жасмин.

Двамата се влюбват, когато тя е съвсем малка, затова Пол Уокър изчакал достатъчно време, за да я вземе за съпруга. Съдбата обаче ги раздели.

Днес целият свято оплаква загубата на Пол Уокър, който беше популярен с вечния си оптимизъм и добрата си душа. Не е тайна, че той е организирал множество благотворителни акции, както направи и в деня на смъртта си.

В момента близките му се стягат за най-мъчителното събитие – погребението на Пол Уокър. След инцидента той едва е бил разпознат, тъй като телата на двамата с приятеля му Роджър Родас, пламнаха във фаталното Порше.

Вижте сами Пол Уокър и голямото му семейство – колко щастливи бяха заедно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар