Пол Уокър гори в колата след инцидента, а наоколо снимат и гледат сеир! (ВИДЕО)

Пол Уокър гори в колата след инцидента, а наоколо снимат и гледат сеир! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Пол Уокър умира, а се превърна в сеир за тези, които са се намирали в близост до инцидента, потресени са неговите фенове у нас


Пол Уокър умира, а смъртта му се превърна в сеир, потресени са родните фенове у нас!

Минути след сблъсъка актьорът е заснет от случайни минувачи, които после бързо разпространиха любителските си клипчета в нета, забеляза Kliuki.net.

Пол Уокър умира в горящата кола, а наоколо снимат и гледат сеир, недоволстват феновете му

Пол Уокър умира в горящата кола, а наоколо снимат и гледат сеир, недоволстват феновете му

Кадрите с горящото „Порше”, в което са пътували звездата от „Бързи и яростни” и неговият приятел Роджър Родас, събират множество възмутителни коментари. Те бяха публикувани от светското издание TMZ, писа „Блиц”.

Вместо някой да се притече на помощ, хората са били заети да запаметяват с телефоните си зрелищната гледка, недоволстват опечалените му почитатели. Други пък им напомнят, че избухнала в пламъци кола, е по-удачно да не бъде доближавана и е нелепо да се хвърлят подобни обвинения.

„И все пак е грозно, днес всички плачат за края на Пол, а утре ще го забравят, но трябваше ли по този начин да превръщат в сцена от филм последните му минути…”, убедени са най-върлите защитници на паметта на Пол Уокър.

„Каква ирония наистина, той да си отиде толкова бързо и по такъв абсурден начин, но явно така е било писано…”, обобщават трети трагичната развръзка с любимеца на милиони по света.

Пол Уокър и бившият автомобилен състезател Роджър Родас загинаха вчера, след като решили да направят кратка обиколка с мощно „Порше” (подробности ТУК).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар