Пол Уокър е стягал сватба с приятелката си?!

Пол Уокър е стягал сватба с приятелката си?!
4.75 (95%) 4 votes

Звездата от „Бързи и яростни“ се влюбил в Жасмин още когато тя била на 16, а той на 33

Нелепата смърт на Пол Уокър хвърли в покруса феновете на киното по целия свят. Освен множество разплакани почитатели, звездата остави след себе си и две разбити сърца – това на дъщеря си Медоу и на дългогодишната си приятелка Жасмин Пилчард-Госнел.

Жасмин и Пол Уокър бяха заедно от цели 7 години

Жасмин и Пол Уокър бяха заедно от цели 7 години

В официално съобщение Жасмин споделя, че сърцето й е разбито от кошмарната загуба и ще разчита на близките си, които да й помогнат да се справи в този тежък за нея момент. Оказа се обаче, че 23-годишното момиче май е загубило не просто сериозната си половинка, а бъдещия си съпруг. От американското онлайн издание showbizspy.com твърдят, че Пол и половинката му са се сгодили и дори са планирали бъдещата си сватба.

Звездата предложил на Жасмин още преди две години – на Коледа през 2009. Заради голямата разлика във възрастта им обаче Уокър предпочел любимата му да порасне още малко преди да предприемат важната стъпка. Жасмин е едва на 23 години, а е заедно с актьора от цели 7. Публична тайна е, че Пол се влюбва в нея, когато той е на 33, а тя едва на 16.

Въпреки скандала, холивудският любимец настоява да бъде с избраницата си, заявявайки категорично, че тя е жената на живота му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар