Пол Уокър е мислел да напусне Холивуд и да спре да се снима във филми

Пол Уокър е мислел да напусне Холивуд и да спре да се снима във филми
5 (100%) 1 vote

Двама от най-близките приятели на актьора разкриват, че той обсъждал със семейството си плановете си да напусне киното

Пол Уокър е смятал да се оттегли от киното и да престане да се снима във филми. Това издадоха двама от най-близките приятели на трагично загиналия актьор – Рон Шикари и Винс Краус. Двамата разкриха, че звездата е обсъждал все по-често със семейството и близките си идеята да се откаже от активната си филмова кариера. Като причина за това си решение трагично загиналият 40-годишен секссимвол изтъквал желанието си да прекарва повече време с близките си и по-конкретно с дъщеря си Медоу.

Пол Уокър е мислел да се откаже от киното

Пол Уокър е мислел да се откаже от киното

До миналата година 15-годишното момиче живееше заедно с майка си Ребека в Хаваи. Пол обаче поиска да я прибере при себе си, за да бъде винаги до нея. Точно заради това хубавецът бил готов да се откаже от блестящата си кариера, за да може да й отделя необходимото време.

Рон разкрива, че на Пол буквално му било дошло до гуша постоянно да пътува за снимки и да бъде далеч от хората, които обича. Именно заради това бил все по-близо до решението да се оттегли и да заживее като обикновен човек с дъщеря си и приятелката си, извън светлините на прожекторите. Нелепата му смърт обаче сложи край на тези планове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар