Пол Уокър е бил жив, когато колата е избухнала в пламъци

Пол Уокър е бил жив, когато колата е избухнала в пламъци
5 (100%) 2 votes

Актьорът е оцелял след първоначалния удар на колата, пламъците са го довършили

Резултатите от аутопсията на Пол Уокър вече са официално оповестени. Актьорът, който загина в събота след ужасяваща автомобилна катастрофа, е бил жив след двата удара на Поршето в уличен стълб и дърво. Холивудският секссимвол умира в пламъците от взрива, който избухва заради удара. Това се казва в официалния доклад на патоанатомите, оповестен от CNN.

Резултатите от аутопсията на Пол Уокър са готови

Резултатите от аутопсията на Пол Уокър са готови

За разлика от него, приятелят му и шофьор на фаталното Порше – Роджър Родас, е загинал почти веднага след удара и вече е бил мъртъв, когато колата е била обхваната от огъня. Двама различни специалисти са извършили аутопсиите независимо един от друг за пълна достоверност на резултатите.

Ед Уинтър, заместник шериф на Лос Анджелис разкри пред репортери на CNN, че все още не е възможно да се каже колко точно след удара е живял Уокър преди пламъците да го погубят. Той изтъква още, че макар да е оцелял първоначалния удар, не се знае дали звездата е щял да оцелее и без взрива. Резултатите от аутопсията показват, че получените вследствие на катастрофата травми, са били изключително тежки и също е можело да се окажат смъртоносни.

Очаква се до два месеца да излязат и резултатите от пробите за алкохол и дрога, които специалистите са взели от Пол и Роджър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар