Подплаши мрежата! Какво става с очите на Антония?!

Гласувайте за статията

Антония Петрова предизвика лавина от коментари, а някои се паникьосаха от гледката

 

Мис Крокодил или Антония хвърли в потрес родните потребители. Тези нейни снимки определено успяха да учудят всички, а някои доста са се подплашили, научи Kliuki.net.

Нещо става с очите на Антония?!

Нещо става с очите на Антония?!

„Какво й има – вижте очите й, едното е по-голямо от другото?!”, „Абе няма синини, не са я били, но доста се притесних като я зърнах!”, „Ужас, пак учуди света!”, гласят масовите реакции.

Моделката не приема коментарите по свой адрес, че не е привлекателна и не заслужава короната. Наскоро тя дори стана Мисис Русия и от тогава самочувствието й съвсем се вдигна.

Антония с половинката си Александър

Антония с половинката си Александър

Блондинката често е засичана по светски събития под ръка с любимия си Александър Бередин. Обикновено тя втрещява околните с облеклото и стила си. Въпреки, че робува на марки, никой не одобрява визията й и редовно я съветват да си смени специалиста, който се грижи за нея. Антония обаче не само, че не взима критиката на сериозно, а в такива случаи съвсем си вирва носа.

Тук фотосите показват, че тя или не е била във форма или светкавиците на папараците доста са й блеснали?! Не можем да си го обясним, но си е чудно, да, очите й са различни, а едното е особено притворено – все едно я боли. Дано не е тази причината, че иначе как ще ходи на обществени прояви и ще стои в сянка… Това въобще не е присъщо за Антония!

А вие как мислите, какво се случва с очите на Антония Петрова?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Подплаши мрежата! Какво става с очите на Антония?!”

  1. Emille Boev

    февр. 06. 2013

    ОТВРАТИТЕЛНО ГРОЗЕН КРОКОДИЛ!

    Reply to this comment

Добавете коментар