Подлуди всички! Коцето показа тяло – скала (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк певецът Константин шашна мрежата

Мачото на поп фолка побърка фенките си като показа тяло скала. Изпълнителят пусна своя актуална снимка в социалната мрежа. На която може да си съперничи с най — мускулестите мъжаги като Трите Хикса и Скалата от „Разбиване”.

Коцето показа тяло скала

Коцето показа тяло-скала

Повод за взривоопасната снимка станаха коментарите, че певецът е загубил форма. В последно време изпълнителят показваше бирено коремче, а не впечатляващите си плочки.

След като се нави да влезе в „Къртицата“ обаче, Коцето побърза да демонстрира, че все още си го бива. А снимката му докара фенките му до истерия.

Фейсбук страницата на певеца бе залята от коментари. Почитателките на звездата не спираха да се възхищават на шеметното му тяло.

Мрежата буквално прелива от възторжени отзиви за демонстрираното от Коцето тяло. Атрактивното му излъчване предизвика еуфория и екзалтира и без това пламенните му фенки. „Да му мисли Надя!“, „И досега го преследваха, но сега направо са полудели по него“, смеят се колежки на фолк певеца.

Тази вечер мускулестият мачо влиза в „Къртицата“, където ще демонстрира впечатляваща си фигура отново. Фенките му буквално нямат търпение Коцето да влезе в базата и да покаже на всички мускулите в резултат на тренировки ли са или на анаболи и стероиди.

Самият певец още във вторник се закани, че ако влезе в Базата ще разкаже играта на всички. Последва бас между него и Андрей, съгласно който певецът влиза в играта за седмица, а водещите ще пеят в клуба му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар