„Под прикритие” стартира с убийствен екшън! (Първи ВИДЕО трейлър)

„Под прикритие” стартира с убийствен екшън! (Първи ВИДЕО трейлър)
5 (100%) 3 votes

„Под прикритие” стартира с убийствен екшън – датата е 19 януари

 

„Под прикритие” стартира на 19 януари по БНТ!

Екшънът е гарантиран, сцените са убийствени, скочиха от вълнение феновете в мрежата, след като се завъртя първият трейлър от новия сезон на сериала.

"Под прикритие" стартира с убийствен екшън - датата е 19 януари

„Под прикритие“ стартира с убийствен екшън – датата е 19 януари

Героите са живи и участват в брутална гангстерска война, видя Kliuki.net. Иво Андонов, Шмекера, Куката и Джаро пресъздават култови моменти, които отново ще държат залепени родните маниаци пред екраните.

Началото на „Под прикритие” се очаква с огромно нетърпение. Продуцентите най-сетне обявиха официалната дата, въпреки че досега умишлено протакаха обявяването и вкараха в излишно напрежение почитателите на филма. Чакането поне си е заслужавало, доволни са потребителите в нета.

Някои заподозряха тотална смяна на ролите на някои от основните персонажи. Куката например май влиза като агент под прикритие заедно с Марто, но дали ще успее да спази уговорката си да няма трупове, предстои да видим… Предполага се, че двамата ще работят заедно срещу мафиотите и борбата ще е безмилостна.

За много от зрителите в чужбина обаче цялата развръзка може да остане в тайна, защото БНТ отряза възможността да се гледа в youtube. Дано да размисли, защото във виртуала са бесни от това решение и настояват епизодите да се качват в сайтовете за видео споделяне.

Вижте сами с какъв убийствен екшън стартира „Под прикритие”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар