Под прикритие изкопира сцена и сгафи в 10 епизод! (ВИДЕО)

Под прикритие изкопира сцена и сгафи в 10 епизод! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Под прикритие изкопира сцена и направи гафче в 10 епизод

Под прикритие изкопира сцена и направи гафче в 10 епизод, забелязаха зрители.

Под прикритие изкопира сцена от Кръстникът 3

Под прикритие изкопира сцена от Кръстникът 3

В интернет напрежението расте, тъй като любимият сериал е към своя край. Kliuki.net се натъкна на яростни реакции след прострелването на Зори – дъщерята на полицая Попов.

Засега не е ясно дали тя е мъртва, но отстраняването й определено няма да се хареса на мнозина, поне така гласят коментарите на тези, които следят редовно Под прикритие.

Под прикритие сътвори  гафче в 10 епизод

Под прикритие сътвори гафче в 10 епизод

Феновете на крими сагата недоволстват, че се е стигнало дотук, защото според тях не е било нужно да убиват гаджето на Мартин Христов.

И освен това съвсем не е автентично – не може да се прави асоциация с реални събития в престъпния свят. Дали това е така или не, няма да спорим, но е факт, че почти същата сцена сме я гледали преди доста време…

Със сигурност почитателите на този жанр, няма как да не се сетят за Кръстникът. В трета част на култовия филм София Корлеоне пада, пронизата от куршум, а Микеле се опитва да я свести насред улицата.

По този начин завърши и 10 епизод на Под прикритие. Попов и Зори излизаха от ресторант, където бяха на тайна среща, уж пазени строго заради намеренията на турската мафия да го ликвидира.

Тогава бяха атакувани от наемник, който свърши това, за което Джаро не намери сили да направи. В престрелката беше уцелена и Зори, а сега всички тръпнат да разберат дали тя е оцеляла…

В трейлъра за 11 епизод на Под прикритие това изглежда малко вероятно, но остават броени дни, в които ще разберем развръзката в детайли.

Малък пропуск от изминалата серия пък веднага се наби на очи на потребителите и те спретнаха колаж, който може да видите сами.

Ето го гафчето (фотото по-горе) и как беше изкопирана финалната сцена в 10 епизод на Под прикритие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Под прикритие изкопира сцена и сгафи в 10 епизод! (ВИДЕО)”

  1. Julie Cvetanova

    мар. 26. 2014

    Само се чудите какво да си изсмучете от пръстите!

    Reply to this comment

Добавете коментар