Под прикритие 5 няма да има, продуцентите фалираха

Под прикритие 5 няма да има, продуцентите фалираха
5 (100%) 2 votes

Под прикритие 5 със сигурност няма да има, въпреки безспорния успех на предишните сезони

Под прикритие 5 няма да има! Дългоочакваното продължение на хитовата поредица остава само мечта за хилядите фенове. А самият сериал окончателно отива в историята. Причината, както обикновено за всеки телевизионен проект, е пари. И по-скоро липсата на такива. Оказа се, че продуцентите на Под прикритие – Димитър Гочев и Димитър Митовски, са банкрутирали.

Под прикритие 5 няма да има

Под прикритие 5 няма да има

Двамата имат дългове в размер на милиони левове, които не могат да изплатят. Хората, които имат да вземат пари от тях, също са много и не спират да ги притесняват, тъй като си искат дължимото, научиха от hotnews.bg. Прекалено голямата инвестиция в сериала, която така и не успяла да се възвърне, станала причина от БНТ да откажат финансирането на Под прикритие 5, въпреки безспорния успех на предишните сезони на поредицата.

Запознати обаче издават, че в отказът за финансиране се крие и друга, по-пикантна причина. Единият от продуцентите – Димитър Гочев, имаше интимна връзка със Севда Шишманова – програмен директор на националната телевизия. В кулоарите на медията се шушука, че откакто двамата не са заедно обаче, Шишманова е снела протекцията си от Гочев и партньора му.

Вместо това Шишманова все по-често е засичана в комапнията на Явор Гърдев – режисьор на Дзифт. И нищо чудно в най-скоро време да го видим зад поредния ТВ проект на БНТ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар