„Под прикритие 4“ започна с провал

„Под прикритие 4“ започна с провал
4 (80%) 3 votes

Новият сезон на „Под прикритие“ разочарова феновете

„Под прикритие 4“ започна с провал. Първият епизод на дългоочакваното продължение на сериала разочарова феновете, които не крият недоволството си. В онлайн пространството буквално ври от възмутени зрителски коментари.
Основната причина за недоволството на феновете се оказаха прекалено натуралните екшън сцени, изобилстващи от кръв, както и турската реч. „Ужасно начало!

Стартът на "Под прикритие 4" не се хареса на зрителите

Стартът на „Под прикритие 4“ не се хареса на зрителите

Имитация на американска екшън боза без никакъв смисъл“, „Махнете я тази турска реч, турски сериал ли гледаме или български“, са само част от коментарите на недоволните почитатели.

Изглежда, че идеята на сценаристите да докарат максимална автентичност на разговорите между Джаро и турския му партньор като ги направят на турски, не се е понравила особено на повечето фенове. За капак онлайн зевзеци си направиха гавра и с новите актьорски попълнения, които се включват в сезона. Неизвестен гавраджия публикува снимка на купчина дървета с надпис към тях „Новият актьорски състав на „Под прикритие“.

"Под прикритие 4" предизвика и гаври

„Под прикритие 4“ предизвика и гаври

Най-вероятно става въпрос за братът на Захари Бахаров – Явор, който имаше основна роля в първия епизод на поредицата, убедени са форумци. Голяма част от тях обаче смятат, че звездата от „Стъклен дом“ не е успял да покрие очакванията към него и не се е представил на нивото на батко си. „Дано следващите серии са по-добре“, надяват се зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “„Под прикритие 4“ започна с провал”

  1. Neli Hristova

    ян. 20. 2014

    Прецакаха и този филм.Защо трябваше да се снима в Турция?Няма ли други държави???Не ни стигат турските сапунки,че и тук да гледаме джамии.Срам и позор за българското кино!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар