Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ (Видео)

Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ (Видео)
5 (100%) 1 vote

Под прикритие 4 вече върви със съответната цензура

Под прикритие 4 предизвика сериозни дискусии още с първите си епизоди. Голяма част от зрителите не скриха недоволството си от прекалено цветущия език, използван на поразия в сериала. Нещо повече, заради псувните и неприличните сцени срещу Под прикритие 4 дори беше изпратена жалба до СЕМ, които да преценят дали сериалът е подходящ за праймтайма на централна медия.

Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ

Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ

Появиха се дори слухове, че Под прикритие 4 ще бъде свален от екран или поне преместен в по-късен час. За щастие на феновете на поредицата това не се случи. Сериалът обаче си отнесе санкцията от СЕМ, забелязаха бдителни зрители. В епизода на Под прикритие 4, излъчен снощи, нецензурните думи, използвани от героите, бяха заглушени с характерния пиукащ звук. „Явно все пак са им отправили предупреждение да си цензурират псувните“, коментират форумци.

Интересно обаче какво ще се случи с предизвикателните кадри, каквито 100% ще има в някоя от следващите серии, питат се феновете. Малко е вероятно продуцентите на Под прикритие 4 да ги изрежат, тъй като това е много допълнителна работа. „Може просто да сложат по една лентичка „цензура“ на по-пикантните места“, гадаят почитателите .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар