„Под прикритие” 4 – става все по-интересно! Виж ново ВИДЕО от екипа

„Под прикритие” 4 – става все по-интересно! Виж ново ВИДЕО от екипа
5 (100%) 1 vote

„Под прикритие” 4 – в очакване сме и става все по-интересно, след като лъсна ново видо от екипа

 

„Под прикритие” 4 – в очакване сме на нещо наистина много интересно, а екипът се грижи, за да ни държи в напрежение!

"Под прикритие" 4 - става все по-интересно!

„Под прикритие“ 4 – става все по-интересно!

Както вече Kliuki.net писа, за екшън сцените беше загатнато със самия Джаро. Той участва в гонка с полицията и изглежда, че през този сезон е принуден да се крие, след като оцелява в гората и се изплъзва от антимафиотите.

Жив е и Иво Андонов, което много радва феновете. Шмекера пък ще стане официално ченге и сигурно ще се бори с престъпността, но дали ще успее, след като малко или много той се оплете в пипалата й…

Екипът на "Под прикритие" снима усърдно новите серии на филма

Екипът на „Под прикритие“ снима усърдно новите серии на филма

Предстои да видим подробностите съвсем скоро, не по-късно от края на ноември, „Под прикритие” се завръща на екран по БНТ и ще прикове вниманието.

А сега вижте какво точно се случва зад кадър на крими сериала. Куката също се забелязва, но не е съвсем ясно дали участва във въпросния откъс. Според версията на запознати, в колата се намира вечният враг на Петър Туджаров – Попов, който е по следите му. Хвърленото мляко ставало причина за катастрофа и залавянето на Джаро е осуетено.

Неведнъж той се е измъквал от лапите на закона, така че нищо чудно и това да се окаже вярно. Преценете сами от новото видео, което разкри екипът на „Под прикритие” 4!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар