„Под прикритие” 4 се задава! Вече плъзнаха версии за финала

„Под прикритие” 4 се задава! Вече плъзнаха версии за финала
5 (100%) 1 vote

„Под прикритие” 4 се задава след малко повече от месец за всички фенове на любимия български сериал

 

„Под прикритие” 4 вече е готов и се задава след малко повече от месец за всички фенове на любимия български сериал, научи Kliuki.net. Този път отсега се знае как ще завърши сезона, което дава повод за редица спекулации.

"Под Прикритие"4 се задава за всички фенове на българския сериал

„Под Прикритие“4 се задава за всички фенове на българския сериал

Екипът е предупреден да не издава как точно ще се развие сюжетът в предстоящите епизоди, но мнозина вече твърдят, че са се сдобили с подобна информация. Всеки момент тя ще лъсне в дискусия между потребителите в мрежата и нещата ще бъдат повече от ясни.

Някои герои от "Под прикритие" отново ще ни радват, други ще липсват...

Някои герои от „Под прикритие“ отново ще ни радват, други ще липсват…

Това обаче няма да е проблем за тези, които са вманиачени от култовите герои на „Под прикритие”. Всички те вече броят оставащото време до началото и категорично нямат търпение крими лентата да се завърти пак по БНТ.

Очаква ни див екшън не само на морето, но и в планината, разказва изданието „24 часа”. В реализацията на сцените са се включили хора на каскадьора Калоян Воденичаров, който има опит с холивудски продукции.

В 3-тата част на „Под прикритие” станахме свидетели как разкриха ченгето Мартин, а Иво Андонов беше гръмнат, докато Джаро хукна да бяга и беше последван от Шмекера.

Видяхме кървавите следи в гората и така и не разбрахме – кой оцеля, кой продължава ролята си в „Под прикритие”. Тепърва ще узнаем и коя ще е тайнствената красавица, която ще се превъплъти в Ния Туджарова.

Важното е, че „Под прикритие” 4 е готов и се задава много скоро за всички фенове на любимия български сериал!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар