Под прикритие 4 пълно с гафове! Вижте най-нелепите

Гласувайте за статията

Под прикритие 4 искрено разсмя зрителите с някои наистина нелепи изпълнения и недомислици в сцените

Под прикритие 4 събра доста разнопосочни коментари. Част от зрителите са във възторг от новите серии на поредицата, докато други твърдят, че са разочаровани от сценария и най-вече допуснатите гафове в голяма част от сцените. Специално за вас от kliuki.net събрахме най-нелепите недомислици в Под прикритие 4.

Под прикритие 4 е пълно с гафове

Под прикритие 4 е пълно с гафове

1. Преследването между полицията и Джаро в третия епизод на Под прикритие 4. Тогава мафиотът отиде на срещата с дъщеря си Ния без абсолютно никаква охрана и съвсем естествено беше погнат от ченгетата. В последвалата екшън гонка Джаро успя да се измъкне от ченгетата, преобръщайки една от колите им с… кофичка кисело мляко! „Сега вече със сигурност никой няма да посмее да подцени силата на българското кисело мляко“, смеят се форумци.

Под прикритие 42. Моментът, в който Джаро насочва пистолет срещу Гущера. Само дето операторите, заснели сцената от Под прикритие 4 не са забелязали, че в единия момент пистолетът на мафиота е в лявата, а веднага след това магически се е преместил в дясната му ръка.

Под прикритие 43. По време на престрелката в клуба в първи епизод на Под прикритие 4, когато Куката застрелва турците. Една от жертвите му е с дупка от куршум над дясната вежда. На следващия кадър обаче раната се е изместила и вече е в лявата част на челото на мъжа, видяха и от „Господари на ефира“.

Вижте още гафове от Под прикритие 4 във видеото от 11.55 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Под прикритие 4 пълно с гафове! Вижте най-нелепите”

 1. Aleksandar Minkov

  мар. 05. 2014

  Най-скъпата реклама на Ауди, а напоследък и на турските курорти, при това платена с обществени средства от нашите данъци, все повече издиша и жалко че толкова много хора се хванаха на дългата въдица на рекламата и манипулациите, „продуктово позиционирани” в сериала „Под прикритие”:

  fb: "Под прикритие" – вън от БНТ!
  https://www.facebook.com/groups/220373724812435/

  Все още не е късно да се спре безумието! Присъединете се и предайте нататък!

  Reply to this comment

Добавете коментар