„Под прикритие 4“ пада от екран след жалби от зрителите?!

„Под прикритие 4“ пада от екран след жалби от зрителите?!
1 (20%) 1 vote

СЕМ решава съдбата на „Под прикритие 4“ във вторник

„Под прикритие 4“ успя за нула време да събере како цял куп нови фенове така и още толкова недоброжелатели. След само два излъчени епизода, срещу поредицата заваляха жалби и оплаквания от недоволни зрители. Причината – прекалено натуралните кадри на насилие и интимни ласки, показвани в новия сезон на култовата поредица.

"Под прикритие 4" вбеси феновете

„Под прикритие 4“ вбеси феновете

От Съвета за електронни медии (СЕМ) буквално са заринати от жалби не недоволни хора, които не крият възмущението си от цинизмите, насилието и откровено разюзданите сценки, които се леят в праймтайма на националната ни телевизия. Заради все по-засилващото се недоволство, от СЕМ ще се съберат на извънредно заседание във вторник, за да се произнесат за съдбата на „Под прикритие 4“.

Запознати издават, че съществува реална опасност поредицата да бъде свалена от екрана или най-малкото – изместена в по-късен час, в който малките деца вече ще са по леглата, предават от Агенция ПИК. „В „Под прикритие 4“ има твърде много цинизми, псувни, насилие и сцени, по-подходящи за канал за възрастни. И то в час, който е преди позволения от закона за подобни предавания – 23 часа“, коментират медийни експерти.

Дори и „Под прикритие 4“ да не бъде свален или изместен, БНТ най-вероятно ще отнесат солена финансова санкция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “„Под прикритие 4“ пада от екран след жалби от зрителите?!”

 1. Sofia Guy

  ян. 29. 2014

  Явно нито вие в редакцията, нито вашите "запознати" сте особено запознати с нещата. Нищо от вашите нелепи разсъждения няма как да стане. Още повече, че преди всяка серия е написано, че трябва да има "препоръчителен родителски контрол". Долната граница е 16 години.

  Reply to this comment
 2. Diqn Dukov

  ян. 29. 2014

  В БГ всичко може да стане от толкова дълго време да се направи нещо стойностно в БГ и тея сем да го развалят,защо не спряхте дунав мост на времето там малко ли секс сцени имаше а? или то минало заминало за тогава,и после що нямало нови бг филми е как та има при такова отношение.

  Reply to this comment
 3. Име (задължително)

  мар. 02. 2014

  да спрат по добре сичките турски сапунки от колкото този филм и на които не му харесва просто да не го гледа има толкова други канали за гледане 🙂

  Reply to this comment

Добавете коментар