Под прикритие 4 е последният сезон на сериала?

Под прикритие 4 е последният сезон на сериала?
5 (100%) 1 vote

Под прикритие 4 си навлече куп критики, шефовете на БНТ недоволни

Под прикритие 4 може да се окаже последният сезон на култовата поредица. За това намекнаха хора, близки до шефката на БНТ Вяра Анкова. Тя, заедно с останалите от ръководството на телевизията, били бесни от натуралните сцени на насилие, с които Под прикритие 4 изобилства.

Под прикритие 4 разгневи феновете

Под прикритие 4 разгневи феновете

Точно заради това шефовете на медията обмисляли да не отделят пари за пети сезон на поредицата. Недоволството на зрителите срещу цинизмите в Под прикритие 4 са довели до сериозен отлив за фенове и съответно спад в рейтинга на сериала, твърдят запознати. Анкова е дала да се разбере, че това ще е последният сезон на екшън поредицата, издават от Сан Стефано 29.

Нещо повече, продуцентите на Под прикритие 4 вече били уведомени, че ще трябва да измислят как да разплетат сюжета в рамките само на следващите епизоди. Както знаете, още с първия епизод на Под прикритие 4 срещу сериала заваляха цял куп жалби на зрители заради цинизмите, вулгарния език, разюзданите сцени и насилието.

Всичко това отблъснало феновете, а чашата преляла след епизода предишната неделя, когато беше показана интимна сцена между Емануела и Куката, на всичкото отгоре гарнирана и с обилно количество кокаин, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар