Пластичен хирург обезобрази ДесиСлава

Гласувайте за статията

Фолк певицата неузнаваема след пластични корекции

Фолк певицата ДесиСлава уплаши феновете. Изпълнителката се появи наскоро на участие в такъв вид, че изглеждаше като баба. Опъната кожа, подпухнали скули, май певицата сериозно е прекалила с ботокса.

Пластичен хирург съсипа ДесиСлава

Пластичен хирург съсипа ДесиСлава

Клиенти на заведението, където ДесиСлава пя коментират, че певицата най-вероятно е прекалила с пластичните корекции. Запознати отбелязват, че прекалено количество ботокс в кожата може да доведе до такова състояние лицето на човек.

Самата певица яростно отрича да си е правила каквито и да било пластични операции, въпреки че тя самата преди две години си призна, че е изпилила носа си. Днес ДесиСлава изглежда е „забравила“ за тази процедура, защото упорито твърди, че е напълно натурална.

Ето как изглеждаше ДесиСлава преди

Ето как изглеждаше ДесиСлава преди

И с просто око обаче се вижда, че певицата се е опитала да си извая нови скули и да си опъне бръчките с ботокс. Котешките очи, така характерни за холивудските красавици след пластични операции, са най-явното доказателство за корекциите на ДесиСлава.

Самата певица продължава да упорства и да отрича, че има пластични корекции по лицето си. „Нямам пластични операции“, възмути се преди няколко седмици ДесиСлава по повод слуховете по свой адрес. Колежки на изпълнителката обаче коментират, че певицата просто не иска да си признае, че вече не е в първа младост. И по тази причина прави и невъзможното, за да запази лицето си гладко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар