Пламена Петрова с ужасна кожа без грим

Гласувайте за статията

Пламена Петрова е толкова млада, а кожата й е посивяла и обсипана с акне

Пламена Петрова показа ужасна кожа без грим, видя Kliuki.net.

Звездата от Биг Брадър Олл Старс е ужасяваща без тоновете фон дьо тен.

Пламена Петрова

Пламена Петрова намали грима и показа ужасна кожа

За шокиращото преобразяване от и без вълшебния грим го знаят дори малките деца. Но, че самият грим и неправилният начин на живот могат също да доведат до неприятни и доста некомфортни последици се говори малко.

Пламена Петрова е певица и като такава и се налага да живее по доста нездравословен начин. Постоянен грим и то доста тежък грим. Задимени помещения, каквито са почти всички нощни клубове. Недоспиване и преумора, все пак не е лесно да издържиш на натоварването и темпото. И всичко това обаче се изписва като дамгосване на лицето.

Пламена Петрова

Пламена Петрова не сваля напълно макиажа, но само с лек фон дьо тен, си личат проблемите

Тя е млада, хубава, а кожата й вече е съсипана. Пламена Петрова буквално е състарила кожата си с този си начин на живот. Да реализираш мечтата си понякога иска много жертви. А професията певец е блазнеща, но и доста тежка. Изискваща жертви.

Пламена Петрова се е насочила в доста трудно пробивна професия. Която е и с последици, които вече са налице. На нейната възраст би трябвало да има еластична и сияйна кожа, а не това, до което я е довела.

Цигареният дим е убийствен за кожата. Изсмуква младостта й и я остава суха, на петна и без грам свеж вид. А като се добави и едно солидно количество грим положението става плачевно.

Шокиращата разлика с и без грим кара околните на Пламена да извъртат глава когато е с натурален вид. Това е страшно за едно младо момиче. Да изглеждаш ужасно и да криеш лицето си под маската на фондютена.

Пламена Петрова не е единствената с тези тежки последици. Едва ли ще е и последната. Но в това има нещо трагично. Професия, така желана от мнозина, а със страшни видими последици. Човек си задава неминуемо въпроса: Това ли е цената на славата?

Наистина е трагично. Такова хубаво момиче като Пламена Петрова да съсипе кожата си до страшно положение. Да не можеш да се покажеш без грим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар