Пламен Медаров заряза Фани заради певицата Йоанна!

Пламен Медаров заряза Фани заради певицата Йоанна!
5 (100%) 1 vote

Пламен Медаров е в процес на развод със законната си половинка

Пламен Медаров най-накрая попадна в мрежите на на напористата певица

Пламен Медаров се развежда със съпругата си! Псевдо милионерът от предишния сезон на ВИП Брадър е зарязал жена си Фани, с която уж ги свързваше огромна любов. И от която брадърът има дете. Семейството обаче се оказало на заден план за скандалния участник в риалитито, а причината е колкото очаквана, толкова и скандална. А именно – певицата Йоанна.

Пламен Медаров заряза жена си заради Йоанна

Пламен Медаров заряза жена си заради Йоанна

С която Пламен Медаров си имаше заигравка още по време на общото им участие в риалитито. Тогава обаче псевдо богаташът се кълнеше, че всичко е заради играта и в рамките на шоуто. И че единствената жена за него е Фани. Една година по-късно обаче ситуацията е коренно различна, издават запознати. Марионетката на зрителите се е изпокарал жестоко със съпругата си и двамата са пред развод. А причината е именно позалязлата вече Йоанна.

Изпълнителката, която извади една-две песни в края на 90-те години на миналия век, се залепи за Медаров още в Къщата на ВИП Брадър и не се отказала от намеренията си и след края на предаването. Усилията и в крайна сметка се увенчали с успех и отношенията между тях преминали на ново, по-интимно ниво, научиха от hotarena.net. В началото Пламен Медаров се опитвал да запази връзката им в тайна заради семейството си.

Тайната афера помежду им обаче бързо достигнала до ушите на Фани и измамената жена побесняла. Госпожа Медарова заявила на неверника или да разкара незабавно любовницата си, или да си изнася багажа от семейното жилище. Техни близки дори твърдят, че Фани вече е подала молба за развод.

Този факт изглежда ни най-малко не смущава Пламен, който преди няколко дена е бил забелязан да се натиска с Йоанна в лъскаво столично нощно заведение. „Въобще не изглеждаше да страда за проваления си брак“, коментират очевидци на случката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар