Пламен Медаров праща невръстния си наследник на фитнес

Пламен Медаров праща невръстния си наследник на фитнес
5 (100%) 1 vote

Бившият съквартирант от ВИП Брадър е категоричен, че детенцето имало нужда да тренира

Пламен Медаров беше сред най-скандалните и обсъждани участници във ВИП Брадър. Бившият съквартирант в шоуто продължава да скандализира и след излизането си от Къщата. Върхът обаче беше тази сутрин, когато Медаров заяви на всеослушание, че карал невръстния си син да ходи на фитнес.

Пламен Медаров кара сина си да ходи на фитнес

Пламен Медаров кара сина си да ходи на фитнес

За справка на незапознатите, детенцето е на не повече от 5-6 годинки, тъй като все още е в детската градина. Това обаче ни най-малко не смущава татко му, който невъзмутимо заяви в студиото на „На кафе“, че всеки ден малчуганът тренира. „След детската градина ходи на фитнес“, изцепи се новоизлюпената звезда пред сащисаната Гала.

На въпроса й дали е нормално едно толкова малко дете да тренира във фитнес, Пламен заяви, че не само не е лошо, ами даже е хубаво, тъй като в детето се изграждал навик да се грижи за себе си. Думите му обаче предизвикаха доста отрицателни коментари в онлайн пространството. „Какви навици да тренира, та синът му е едва в детската градина, за какво са му мускули“, „Вместо да рита топка с другите деца, го праща да блъска в залата. Това не е нормално“, възмущават се зрителите.

А вие как мислите? Има ли място едно толкова малко дете във фитнес залата или не?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар