Пламен и Мариян нападнаха Лияна на афтърпартито на „Биг Брадър“

Пламен и Мариян нападнаха Лияна на афтърпартито на „Биг Брадър“
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата в компанията на Пламен и Мариян на шоуто

Фолк певицата Лияна пак си показа номерата. Изпълнителката не пропусна да демонстрира „приятелските си отношения“ с Мариян и Пламен и след „ВИП Брадър“. Триото предизвика доста пикантни коментари във връзка с поведението на фолк дивата. Още повече, че Лияна нямаше нищо против страстните прегръдки и на двамата.

Докато останалите гости се забавляваха с наздравици и танци, Лияна, Пламен и Мариян спретнаха такова шоу, че дори фотографите се чувстваха неудобно да ги снимат. Певицата се усамоти с двамата в един по-тъмен ъгъл, където прекараха по-голямата част от вечерта.

Лияна с двама на партито на  "Биг Брадър"

Лияна с двама на партито на „Биг Брадър“

Въпреки че след края на шоуто, Мариан си призна, че колкото и да харесва Лияна не вижда бъдеще с нея, очевидно двамата са си повече от близки. В публичното пространство дори се зашушука, че все пак са консумирали отношенията си, след излизането от Биг Брадър.

Певицата заби Пламен и Мариан

Певицата заби Пламен и Мариан

liana 2Що се отнася до Пламен Медаров, спряганият за ново гадже на Ирина Флорин бизнесмен, проявява по-голям интерес към фолк дивата, отколкото спрямо по-възрастната й колежка. Фамилиарното му поведение спрямо Лияна след края на шоуто, според мнозина далеч не се дължи само на приятелството им в Къщата. И в публичното пространство се чуха доста слухове за отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар