Писна им! Фенове към Андреа: „Спри да копираш чужди клипове“

Гласувайте за статията

Певицата за пореден път доказа, че в поп-фолка се залага на крадени идеи

andrea

Андреа вбеси феновете с крадения си клип

Дълго рекламираният клип към новото парче на Андреа – „Лош герой“, вече е факт. Реакциите сред феновете към парчето обаче са доста далеч от очакваните от Андреа. Феновете на звездата не само, че изобщо не са очаровани от напъните на Андреа да звучи модерно, ами не скриват разочарованието си от парчето. „Липсва ми старият й стил на пеене. Това парче не прилича на нищо“, коментират разочаровани потребители.

Това, което обаче истински вбеси почитателите, е клипът на песента. Още с пускането на видеото в онлайн пространството, всички забелязаха огромната му прилика с клипа на Бритни Спиърс и Will.I.Am „Scream and shout“. Даже прилика е доста меко казано, видеото на „Лош герой“ е изцяло откраднато като идея и изпълнение от това на Бритни, възмутени с феновете. „Спрете се с тия копирания вече, че ставате смешни!“, дразнят се потребителите.

Това далеч не е първия скандал с откраднат клип в чалга средите. Преди време отново Андреа използва трейлъра на популярния сериал „Отчаяни съпруги“ за клипа на „Хайде опа“. Емилия, Галена и Мария също доста често прибягват до чуждите музикални канали, за да потърсят „вдъхновение“ за собствените си парчета. „Няма ли най-накрая да направят нещо собствено, стига са крали от другите“, нервят се потребителите.

Вижте клиповете на двете песни и преценете сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Писна им! Фенове към Андреа: „Спри да копираш чужди клипове“”

  1. Еми

    апр. 19. 2013

    АНДРЕА ПАСТИ ДА ЯДЕ! МОЖЕ ДА КОПИРА, НО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НА НИВОТО НА БРИТНИ! БАСИ ТЪПИТЕ ЧАЛГАРКИ ГНУСНИ :@

    Reply to this comment

Добавете коментар