Пипа Мидълтън и Кейт през годините в снимки (От пепеляшки до принцеси)

Пипа Мидълтън и Кейт през годините в снимки (От пепеляшки до принцеси)
5 (100%) 2 votes

Пипа Мидълтън и Кейт се превърнаха от пепеляшки в принцеси

Пипа Мидълтън и съпругата на принц Уилям Кейт се превърнаха в живото доказателство как две пепеляшки могат да станат принцеси. От обикновени дъщери на бивша стюардеса, днес двете са част от кралското семейство на Британия и едни от най-известните жени в света.

Приказната история на Кейт и Уилям е до болка позната на милиони фенове из цял свят. Малцина обаче знаят, че по-малката сестра на Катрин—Пипа Мидълтън също е на път да се превърне от пепеляшка в принцеса.

Кейт и Пипа - от пепеляшки в принцеси

Кейт и Пипа – от пепеляшки в принцеси

pipa 13 pipa 12 pipa 11

И макар като малка да е била смятана за съвсем обикновено дете на буржоазни родители Пипа всъщност израсна в компанията на членове на кралското семейство. Малката пепеляшка, която се превърна в истинска звезда на сватбата на Кейт е близка приятелка с принцесите Беатрис и Юджийн, а също така и с бившата и настоящата приятелка на принц Хари.

Двете извървяха дълъг път, за да стигнат до върха

Двете извървяха дълъг път, за да стигнат до върха

 

pipa 10 pipa 48 kate 18 kate 17 pipaВ листата на гаджетата й се нареждат само милионери, сред които дори един херцог. Мнозина си припомнят, че преди няколко години Пипа беше изловена в компанията на университетското си гадже Джордж Пърси, наследник на херцога на Нортъмбърланд.pipa 8_350x271 pipa 6 pipa 2

KATE 17 2 kate 6 pipa 7

Семейството има повече влияние дори от кралската фамилия в Англия, а освен това е свързано с много здрави и вековни връзки с първото семейство на Британия. И въпреки че понастоящем Пипа Мидълтън е обвързана с не по-малко богатия Нико Джаксън, красавицата не бърза да го отведе пред олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар