Пиърс Броснан с достоен наследник! Вижте!

Гласувайте за статията

Пиърс Броснан с достоен наследник! Вижте сина на Джеймс Бонд

Пиърс Броснан определено има достоен наследник. Синът на актьора, Дилън, вече кара по-младите му фенки да въздишат по него, а някои и да си мечтаят той да влезе в ролята на опасния агент 007. За жалост на повечето хубавици, младежът засега не проявява амбиции към киното. Но за сметка на това се справя блестящо с ролята си на модел.

Доскоро в списъка за най-шармантни модели, които успяха от първи път да спечелят симпатиите на голям брой редактори, дизайнери и фотографи в света, влизат имената на Патрик Шварценегер, Скот Истууд, Рафърти Лоу, братята Бекъм и братята Брент.

Факт е, че в тази група на супер красиви момчета се причисли и Джак Килмър, синът на бившия Батман, Вал Килмър, който е новото лице в рекламната кампания за сезон есен — зима за мъжко облекло на модна къща „Сен Лоран“. Това, което не знаехме, обаче, е, че през изминалите дни младият Джак Килмър, се сдоби със сериозна конкуренция. Става дума за Дилън Броснан сина на бившия Джеймс Бонд Пиърс Броснан, който също се появява в кампанията.

Пиърс Броснан с достоен наследник

Пиърс Броснан с достоен наследник

Фотографска история в няколко черно-бели кадъра разказва творческия директор на марката Хеди Слиман, чиято цел е модното послание на модната къща. Сесията „Възстановяване на гръндж стила“ има за цел да представи чрез моден дуел, 17 — годишния Дилън и 19 — годишният Джак. Слиман винаги експериментира с нови лица и в своите проекти и включва модели, които не са известни.

Синът на 007 е истински красавец

Синът на 007 е истински красавец

piers 3 piers 6 piers 66

За Броснан — Младши, това е първият дебютни, докато Килмър – младши вече успяхме да видим във филма на Джия Копола „Palo Alto“, както и като модел на ревю за пролет – лято 2015 г. на модната къща Сен Лоран

val 5

Наследникът на Вал Килмър не му отстъпва

Наследникът на Вал Килмър не му отстъпва

. Наследникът на Пиърс Броснан обаче определено му диша във врата. А според някои дами е достатъчно привлекателен, за да измести дори и баща си от А — листата на холивудските звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар