Още певици, които си падат по колежки! (СНИМКИ)

Дружки, които си умират една за друга

 

Певиците имат странната слабост да споделят с обществото голямата си близост една към друга. И го правят по такъв горещ начин, че не би могло да остане незабелязано.

Някои от отличничките в тази показност вече ви ги посочихме, с нагледен доказателствен материал, разбира се. Ред е на новата порция от изявили се участнички в специалния подбор на дамите, които обичат своя пол, ама наистина много си падат по своите дружки.

Вие преценете дали е израз на любов към колежка, просто приятелство или…още нещо?!

Преслава и тук я откриваме като главна героиня. Следната сцена с Емануела, която пък е следващата в списъка, дълго ще се помни и ние в никакъв случай не можем да ви я спестим.

Наклепани, но хубавици!
Наклепани, но хубавици!

За по-неосведомените ще разкажем, че театрото беше придружено от омазване с торти и ласки, на които могат да завидят професионалистките от филм за възрастни.

Пак Емануела, но тук вече е другата й любов – Джина Стоева. И тя, и тя! Страстно изпълнение, спор няма, а и впечатляващо отвсякъде.

Джина Стоева и Емануела в страстна игра с лимонче
Джина Стоева и Емануела в страстна игра с лимонче

По принцип двете просто си разменят лимончето за текилата, може би запасите в заведението са били на привършване, няма как да знаем…И фотото си е съвсем непринудено и чистичко, вие какво фантазирате там?!

Мария и Татяна

Еха! Гущеров ще си изяде…“гущера“, по-вероятно от яд, че не е познавал по това време Марчето и не е успял да се пласира за тройка – за снимка поне.

Марчето ще изяде Татяна
Марчето ще изяде Татяна

Не сме подозирали, че Отварачката и тя е в кюпа, но няма лъжа, няма измама. Брюнетката не остава на сухо никога и когато няма кавалер до себе си, се радва и на дами!

1 коментар
  1. Mihail Milenkov казва

    Да бе лесбо друг път….Пиар компани щото иначе не им се просдава простотиятапо дисковете хахахаха..Били Лезбо хахаха….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.