Още певици, които си падат по колежки! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Дружки, които си умират една за друга

 

Певиците имат странната слабост да споделят с обществото голямата си близост една към друга. И го правят по такъв горещ начин, че не би могло да остане незабелязано.

Някои от отличничките в тази показност вече ви ги посочихме, с нагледен доказателствен материал, разбира се. Ред е на новата порция от изявили се участнички в специалния подбор на дамите, които обичат своя пол, ама наистина много си падат по своите дружки.

Вие преценете дали е израз на любов към колежка, просто приятелство или…още нещо?!

Преслава и тук я откриваме като главна героиня. Следната сцена с Емануела, която пък е следващата в списъка, дълго ще се помни и ние в никакъв случай не можем да ви я спестим.

Наклепани, но хубавици!

Наклепани, но хубавици!

За по-неосведомените ще разкажем, че театрото беше придружено от омазване с торти и ласки, на които могат да завидят професионалистките от филм за възрастни.

Пак Емануела, но тук вече е другата й любов – Джина Стоева. И тя, и тя! Страстно изпълнение, спор няма, а и впечатляващо отвсякъде.

Джина Стоева и Емануела в страстна игра с лимонче

Джина Стоева и Емануела в страстна игра с лимонче

По принцип двете просто си разменят лимончето за текилата, може би запасите в заведението са били на привършване, няма как да знаем…И фотото си е съвсем непринудено и чистичко, вие какво фантазирате там?!

Мария и Татяна

Еха! Гущеров ще си изяде…“гущера“, по-вероятно от яд, че не е познавал по това време Марчето и не е успял да се пласира за тройка – за снимка поне.

Марчето ще изяде Татяна

Марчето ще изяде Татяна

Не сме подозирали, че Отварачката и тя е в кюпа, но няма лъжа, няма измама. Брюнетката не остава на сухо никога и когато няма кавалер до себе си, се радва и на дами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Още певици, които си падат по колежки! (СНИМКИ)”

  1. Mihail Milenkov

    сеп. 16. 2012

    Да бе лесбо друг път….Пиар компани щото иначе не им се просдава простотиятапо дисковете хахахаха..Били Лезбо хахаха….

    Reply to this comment

Добавете коментар