Певицата на Слави особено близка с брюнетка! (Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата на Слави цяла вечер демонстрира особено близки отношения с друга жена

Скандалната близост между двете озадачи гостите на заведението

Само приятелки или нещо повече?

На парти в елитен столичен клуб миналата вечер Цветелина била забелязана цяла вечер да се наслаждава на компанията на непозната жена, с която били заедно в заведението. Това, което направило впечатление на посетителите, бил фактът, че Грахич и приятелката й демонстрирали доста разкрепостени отношения.

По време на цялата вечер двете показвали близост, която определено надхвърляла обичайната при приятелки. На една от снимките непознатото момиче дори целува Грахич, докато на друга е сложила ръката си върху крака й при това по доста интимен начин. Фенове на 21-годишната певица се питат дали снимките са правени единствено с цел провокация или любимката им в действителност си пада и по жени?

Цветелина е една от младите български звезди, които непрестанно влизат в светските хроники с публичните си изяви и скандалния си личен живот. Припомняме ви, че преди време на беквокалистката на Слави й приписваха афера с рапъра 100 кила след като двамата бяха засечени заедно на излизане от нощен клуб. Преди няколко дена скандалната Грахич отново влезе в полезрението на медиите след като беше изловена да флиртува с един от комиците на шоуто – Виктор Калев. Сега и тази снимка с непознатата жена. Грахич определено знае как да привлече медийното внимание върху себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар