Певицата Мария се просълзи от щастие с Марая

Певицата Мария се похвали с порасналата Мери – вече дипломирана в детската градина с тога и шапка

Певицата Мария
Певицата Мария горда с Марая

Певицата Мария се просълзи от щастие заради дъщеря си Марая. Малкото момиченце се дипломира в детската градина и накара фолк фурията да се почувства най-гордата майка, видя Kliuki.net.

Облечена в тога и с шапка, както си трябва, Мери позира с диплома в ръка, доволна от себе си. Малкото момиченце винаги успява да разнежи социалната мрежа със снимките, които майка му публикува, а този път предизвика истински фурор.

„Мери ме направи най-гордата и щастлива майка“, през сълзи споделя в мрежата певицата Мария. Близки не скриха, че изпълнителката силно се е развълнувала по време на дипломирането и не могла да скрие сълзите си.

На дипломирането присъстваха лелята на Марая и баба й, но не е ясно дали и баща й Димитър Андонов е дошъл. Припомняме, че двамата с певицата Мария се разделиха преди повече от 2 години. Андонов се сгоди и ожени за друга жена – Никол Андонова, а фолк фурията залюби милионерския син Християн Гущеров.

„Двамата с Хриси се грижим основно за Марая. Ние избираме къде да учи, ние я възпитаваме, взимаме важните решение в живота й“, разкри преди време певицата Мария. Тя добави, че не е спирала дъщеря си да вижда баща си и често му ходи на гости, където се радва на малкото си братче – Андонов и Никол имат момченце.

В същото време, колкото повече расте малката Марая, толкова повече започва да прилича на татко си Димитър. От фолк певицата Мария пък е наследила гласа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.