Петрозар наказа публично Ива заради Аръков

Гласувайте за статията

Петрозар умишлено показа на всички, че няма прошка за Ива Екимова

Петрозар не е простил на Ива Екимова, научи Kliuki.net.

Пиарката се скъса да обикаля телевизиите и да обяснява как всичко между тях е повече от гладко, а Петрозар махнал с ръка на флирта й и забравил.

Петрозар

Петрозар не е простил на Ива, сега по-често ще търси приятелите си, а на нея да даде да се разбере

Не само, че не успя да ни убеди в това, а се оказа, че любимият й смята да я подложи на известен тормоз.

Той твърдеше, че нещата, на които е станал свидетел са нормални и Аръков не е заплаха за връзката им с Ива. Веднага след излизането на блондинката обаче, Петрозар се издаде във Фейсбук, че не е чак толкова незасегнат, колкото се прави.

Мъжът си е мъж и иска да не бъде пренебрегван, писаха и негови приятели, които останаха възмутени от поведението на Екимова. Те не посмяха да я разкостят с думи, защото не искаха да наранят още повече Петрозар.

Петрозар

Петрозар споделя ето такива мисли във Фейсбук…

От няколко дни той не спира да дава заявка, че Ива си заслужава да се попече на огъня, който запали.

И явно ще си достави душевно удоволствие, за да може бившата на Дими да се принуди да държи реч поне няколко пъти още, как не е пожелала Аръков. Ива се изложи на самия край на участието си във ВИП Брадър.

Дотогава тя го раздаваше много примерна, послушна, подчинена и съобразяваща се с всички. Такава й била натурата, а и си избрала именно тази стратегия, разказа по-късно тя пред Гала. За зрителите отношението й беше лицемерно, а Ива Екимова съжали, че понеже била възпитана и реагирала интелигентно, сега трябвало да търпи обиди.

А как ще понесе факта, че Петрозар няма намерение да забравя случилото се и ще я наказва публично, докато сметне за необходимо…?!

Двамата уж планират дете, а да не стане накрая, че по-скоро е настъпила онази естествена развръзка, която идва, когато половинката погледне друг… Само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар