Петрозар на Ива смазан от флирта й! Прикрива се

Гласувайте за статията

Петрозар на Ива се държа мъжки в студиото, но всъщност страда заради флирта й

Петрозар на Ива не е приел нещата с флирта й, така както го представи в ефир, научи Kliuki.net.

Петрозар на Ива

Ето какво сподели Петрозар на Ива, смазан е от флирта й, но се прикрива

Само ние забелязахме, че от няколко дни приятелят на пиарката е смазан, тъй като вече е знаел какъв капан му готвят продуцентите на ВИП Брадър. Но ако всичко беше пошъл сценарий, да свие рамене и да махне с ръка, гледайки напред… Де да беше, но не е, защото Ива взе дейно участие в палавите игри с Иво Аръков.

Блондинката неслучайно излезе толкова нервна от шоуто и потърси начин да смекчи реакцията на Петрозар, която очакваше и щеше да е напълно справедлива. Какво е станало снощи между четири стени, не може да се каже със сигурност. Вероятно е имало разменени неприятни реплики и лек скандал, за да не ги разнасят съседите.

Петрозар на Ива

Петрозар на Ива винаги е романтичен към нея, изненадва я по всеки повод

Факт е, че Петрозар на Ива тъжи доста повече, отколкото си признава. Той се държа мъжки в студиото и не злепостави нито себе си, нито Ива, но всеки на негово място би станал и си тръгнал от там, пишат потребителите. Те останаха възмутени от поведението на Ива Екимова, която удари право в сърцето половинката си.

От екипа на формата пък не намериха по-груб начин, за да представят нещата в тази светлина, а буквално пред очите на Петрозар на Ива, му сервираха закачките й с Иво. Не им прави чест да създават подобни интриги, но Ива им даде хляб и те само това чакаха, гласят още коментарите в нета.

Петрозар на Ива е свикнал да слага усмивка на лицето си и да приема реалността, такава, каквато е. И този път ще се справи, защото е силен, но Ива определено го нарани жестоко, кълнат се негови близки.

Може да не виждате болката му, но той вече се издава на профила си, че е съсипан от унижението, което му поднесе Ива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар