Петко и Яна в приказен хотел за Свети Валентин (СНИМКИ)

Петко и Яна в приказен хотел за Свети Валентин (СНИМКИ)
4 (80%) 1 vote

Петко и Яна смятат да се отдадат на любовта си в Италия, ще отседнат в приказно романтичен хотел

Петко и Яна готвят прекрасен Свети Валентин, научи Kliuki.net.

Влюбените смятат да празнуват напук на всички, които не тачат празника. Те ще се отдадат на приятни мигове в Италия.

Петко и Яна

Петко и Яна в приказен хотел за Свети Валентин

Планират да отседнат в приказно романтичен хотел, който се намира в Милано, споделиха те пред водещата Гала, писа изданието HotArena.net. Бебето им Доменик се очертава да бъде послушно и кротичко, така че семейството няма грижи с него.

Не се знае дали то ще ги придружи в чужбина или Петко и Яна ще решат да се усамотят напълно. Това обаче няма как да се случи съвсем, защото Николета и Валери също ще бъдат там.

Модната столица е любима на плейметката и тя не смята да пропуска да се потопи в атмосферата й навръх Деня на влюбените.

Петко и Яна

Ето го вълшебното място в Милано

Вече дори е организирала всичко, издават от кръга й, но все пак се надява на някоя изненада от страна на Божинов. Петко и Яна са резервирал стаите по препоръка на футболната съпруга, който обожава местенцето.

То е в идеален център и има достъп до всички магазини, които редовно обхожда. Сигурно Яна също ще се възползва от офертата да се сдобие с някой друг актуален тоалет.

Четиримата ще останат не само на 14-ти, но и на следващия ден, когато е рожденият ден на Валери Божинов. Така ще удължат веселбата и отличното им настроение ще ги държи дълго след това.

Изглежда Яна Димитрова ще трябва да се впише някак в компанията, тъй като нея най-трудно й се удава да се изживява като светска персона. Покрай Петко е готова на всякакви жертви, даже да търпи и силиконката, шушукат в мрежата.

Обществена тайна е, че двете не са чак толкова близки, нито пък се понасят особено. Но танцьорката няма избор и приема ситуацията такава, каквато е, за да нямат разногласия с Петко.

А вие вижте невероятния лукс, в който ще се радват един на друг Петко и Яна!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар