Петко и Яна с романтична първа годишнина (Снимки)

Петко и Яна с романтична първа годишнина (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Петко и Яна Димитрови отбелязаха първата си годишнина заедно като семейство

Петко и Яна си подариха романтична екскурзия за празника

Петко и Яна Димитрови отпразнуваха по изключително романтичен начин първата си годишнина като семейство. Звездната двойка си подари романтична екскурзия за празника, на която се отдадоха на чувствата си. За да могат да се насладят един на друг, наследникът им Доменик беше оставен на грижите на бабите.

Петко и Яна отпразнуваха първата си годишнина в Лондон

Петко и Яна отпразнуваха първата си годишнина в Лондон

Специално за годишнината Петко и Яна се отправиха към Лондон. В английската столица съпрузите са посетили един от най-големите танцови фестивали в целия свят, по изричното желание на танцьорката. Бизнесменът пък за пръв път е присъствал на подобно събитие и буквално останал без думи от възторг, издават го негови близки.

Яна пък е изключително доволна, че са случили на хубаво време, което им е позволило да се разходят и да посетят голяма част от забележителностите на града. Петко и Яна не са пропуснали да се качат и да се снимат на един от символите на Лондон – виенското колело „Окото на Лондон“. Двамата са се разходили из емблематичния Хайд Парк и са посетили Бъкингамския дворец, а за десерт са си подарили романтична вечеря в елитен лондонски ресторант, хвали се танцьорката.

Двойката не успяла да обиколи магазините, но пък за сметка на това накупили куп сувенири за най-близките си, научиха от hotarena.net. Петко и Яна продължили с купона по случай първата им годишнина като семейство и в България. След завръщането си от Англия двамата си подарили романтична вечеря, след което продължили купона в един от клубовете на бизнесмена.

Госпожа Димитрова пък издаде, че подаръците им са били все от памук, за дома, тъй като първата годишнина е памучна, издават я приятелките й.

Петко и Яна Петко и Яна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар