Петко и Яна обречени да се разделят заради прокоба

Петко и Яна обречени да се разделят заради прокоба
5 (100%) 2 votes

Петко и Яна няма да просъществуват дълго като семейство заради старо поверие

Петко и Яна са обречени да се разделят! Семейството на двойката няма да просъществува дълго, а причината за това е прокоба, надвиснала над тях. Предизвикана от самата Яна в деня на сватбата им. Това твърдят стари хора, запознати със стари поверия и традиции.

Бракът на Петко и Яна е застрашен от прокоба

Бракът на Петко и Яна е застрашен от прокоба

А причината за това е фактът, че в деня на венчавката танцьорката забравила булото си вкъщи. Което, според древните предания, е на изключително лош късмет за отношенията на младоженците. И неминуемо ще доведе до раздяла. Разбира се, Петко и Яна не се шашнали особено от суеверието, издават ги техни близки. Приятелите на звездната двойка обаче са притеснени, че действително не е на хубаво булката да си остави булото вкъщи.

В допълнение към притесненията им се добавят и слуховете за ресторанта, в който Петко и Яна отпразнуваха венчавката си. От край време за столичния ресторант „Лебеда“ се говори, че носи нещастие на семейните двойки и повечето младоженци, които са правили там сватбените си тържества, са се развели, научиха от hotnews.bg.

Недоброжелатели са категорични, че това очаква и Петко и Яна, които се ожениха набързо, след като се оказа, че танцьорката е бременна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар