Петко и Яна преливат от нежност на плажа (ФОТО)

Петко и Яна буквално преливат от нежност на плажа, а околните само цъкат с език и оплакват бившия на танцьорката

 

Петко и Яна преливат от нежност на плажа, а някои оплакват бишия на танцьорката!

Мрежата гърми от коментари, че любовта на новата светска двойка вече е преминала границата на демонстрациите… Дали е така, ние не можем да кажем, но пък се уверихме с очите си, че двамата много се обичат.

Петко и Яна преливат от нежност на плажа
Петко и Яна преливат от нежност на плажа

Петко и Яна са на почивка заедно и страстта им бушува край морето, а околните са разцепени на две – едни им се радват, а други обсъждат горкият Орлин, научи Kliuki.net. „Яна е доста палава, разруши връзката си с него, а сега се мляска публично с Петко, прекалява, струва ми се!”, пише разстроена фенка на Орлин Павлов.

От друга страна, певецът надали е толкова съкрушен, защото даде да се разбере преди време, че явно нещата между тях не са вървели. Даже си призна, че той има вина да се стигне до тук. Все пак, че му е криво, две мнения няма, но сега се е покрил и си тъжи дискретно.

Яна обаче е на крилете на Петко и определено изглежда много щастлива. Всички забелязаха колко напорист към нея е бизнесменът, а месеци наред отричаше, че има афера с хубавицата. Е, както винаги се оказва, във всеки слух има зрънце истина, а тук цялата история е напълно реална.

Вижте сами как Петко и Яна преливат от нежност на плажа!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.