Петко и Яна дават Божинов за пример на Доменик

Петко и Яна дават Божинов за пример на Доменик
5 (100%) 1 vote

Петко и Яна Димитрови плануват от сега бъдещето на своя наследник Доменик

Петко и Яна не са избрали най-удачния пример за сина си

Петко и Яна са си наумили да превърнат сина си в наследник на Валери Божинов.  Звездната двойка очевидно е на мнение, че футболистът, който успя сам да провали кариерата си, е добър пример за малкия Доменик.

Пред приятелите си богаташът неведнъж е изтъквал желанието си сина му да последва примера на Божинов, който е сред най-близките му приятели, и да стане футболистът. А причината за желанието на Димитров е повече от проста – футболът е сред най-печелившите в цял свят професии, научиха от hotarena.net.

Петко и Яна намират Валери за добър пример за сина си

Петко и Яна намират Валери за добър пример за сина си

Стига, разбира се, Доменик наистина да стане добър футболист, а да не се подлъже по славата, жените и парите, както направи Валери. И сам да провали някога бляскавото си бъдеще.

В социалните мрежи коментират с недоумение желанието на светската двойка да направи от Доменик футболист като Божинов. Мнозина смятат, че единственото, с което е известен Валери е не неговата футболна кариера, а множеството медийни драми свързани с връзките му с Николета Лозанова и Алисия.

Припомняме ви, че Валери Божинов беше блестящ млад талант и мнозина очакваха от него световна кариера, но за съжаление след като заряза семейството си заради Николета Лозанова претърпя пълен професионален крах. В светските сайтове дори и феновете на футболиста обсъждат, че това не е кариера за пример. Те смятат, че негативния образ, които Валери си създаде в медийното пространство е именно заради Николета Лозанова известна с множеството си връзки с различни футболисти и бизнесмени.

Приятелите на Петко се чудят защо след като е толкова известен бизнесмен и човек с нюх към парите желае за сина си такова бъдеще. Както знаете, бизнесменът има по-голям син от брака си с Мария Игнатова, за когото споделя, че няма такива амбиции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар