Петко Димитров и Яна разделени навръх Великден!

Петко Димитров и Яна не прекараха заедно вечерта на светлия празник, бизнесменът предпочете Къртицата

Петко Димитров и Яна не прекараха заедно първата си Великденска вечер като семейство. Изненадващо за всички, бизнесменът предпочете поканата на Иван и Андрей да им гостува в студиото на Къртицата, където да коментира случващото се в шоуто.

Петко Димитров и Яна прекараха вечерта на Великден разделени
Петко Димитров и Яна прекараха вечерта на Великден разделени

Това естествено провокира любопитството на зрителите, които се зачудиха защо Петко не е вкъщи при съпругата си, която на всичкото отгоре е и бременна от него. „Не е много нормално. Младо семейство са, а това е първият им празник заедно. Логично е той да е при нея вкъщи, не при Иван и Андрей“, чудят се форумци. И съвсем нормално, започнаха да се съмняват, че между Петко Димитров и Яна вече са се появили проблеми. Заради които на бизнесмена не му се стои у дома при нея.

„Нормално е, ожениха се толкова набързо, без изобщо да се познават. Тепърва ще става ясно дали могат да живеят заедно“, коментират феновете. Дали пък нещо в младото семейство наистина е взело да скърца? Или гостуването на Петко в Къртицата снощи няма нищо общо с отношенията между него и бременната му съпруга?

Все пак бизнесменът успя да се прибере навреме за полунощ, когато започва най-светлият Християнски празник. „Голяма работа, че е изпуснал вечерята преди това“, смеят се потребителите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.