Петко Димитров призна: Яна изневеряваше на Орлин с мен

Гласувайте за статията

Младоженците не се посвениха да унижат певеца в ефир, фукайки се, че са го лъгали

Доста грозна ситуация се разигра в ефира на Нова телевизия тази сутрин. На гости при Гала в „На кафе“ бяха новоизлюпените младоженци Петко и Яна Димитрови, които обещаха да говорят напълно откровено за връзката си. Обещание, което спазиха напълно, видяхме от kliuki.net.

Петко и Яна злорадстват

Петко и Яна злорадстват

Малко след като заявиха, че преди да се оженят са имали 6-месечна връзка, Гала пусна на двойката интервю с Яна от края на април тази година. В него танцьорката заявява, че все още е с Орлин. Предвид факта, че сватбата на Петко и Яна беше преди около месец, прости сметки показват, че по време на въпросното интервю новоизлюпената госпожа Димитрова май вече е имала връзка и с Петко.

Гала нямаше как да пропусне този факт и попита в прав текст дали слухът, че Яна е изневерила на Орлин с Петко, е верен. На което бизнесменът, без да се замисли, изтърси: „Така е!“. И за да прозвучат думите му още по-гадно, съпругата му въобще не си направи труда да ги отрече, а само избухна в смях. При това доста гаден смях, коментират зрителите.

Дори и водещата се почувства неудобно от грозното признание и се опита да замаже положението, мъчейки се да го изкара шега. „Знам, че се шегуваш. Шегуваш се, нали?“, попита Гала, буквално принуждавайки и двамата да излязат от положението, изкарвайки всичко на бъзик.

Феновете обаче не са толкова убедени, че в думите на Петко няма доза истина. Изгледайте и вие видеото и преценете: шегува ли се Петко, че Яна е слагала рога на Орлин с него или не? Частта с тях започва от 52 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Петко Димитров призна: Яна изневеряваше на Орлин с мен”

  1. Диана Василева

    Ное. 29. 2013

    Много сте елементарни ………..аз изгледах цялото предаване и съвсем не е така .Место да ровите в личния живот на хората замислете се за вашия …….

    Reply to this comment

Добавете коментар