Петко Димитров пръсна 100 бона по Яна!

Петко Димитров пръсна 100 бона по Яна!
5 (100%) 2 votes

Петко Димитров е готов на всичко, за да угоди на съпругата си

Петко Димитров е пръснал цели 100 бона за Яна! Бизнесменът е готов на всичко, за да зарадва съпругата си и поредният му жест е доказателство за това. Собственикът на Night Flight е инвестирал крупната сума в тепърва прохождащият бизнес на половинката си със зали за уроци по танци.

Петко Димитров е налял 100 бона в бизнеса на Яна

Петко Димитров е налял 100 бона в бизнеса на Яна

Танцьорката не крие, че от години мечтае да ръководи подобни клубове, но едва сега й се е отворила тази възможност. Естествено, не и без помощта на стабилното финансово рамо на Петко Димитров, научиха от hotarena.net. Очаква се Яна да сложи началото на бизнес начинанието си през септември. Бившата на певеца Орлин е решила да загърби изцяло собствената си кариера и да се концентрира изцяло върху обучението на по-младите желаещи да се научат да танцуват.

Стоте бона от Петко Димитров вече са инвестирани в ремонта на залите, а също и в оборудването им с подходящи за тренировките упражнения и техника, издават близки до семейството. Яна обаче очаква инвестицията й да се възвърне доста бързо, тъй като в столицата все още липсвали достатъчно школи за преподаване на танци. Още повече, че танцьорката смята да преподава не само ан деца, но и на възрастни.

Първородният син на двойката Доминик пък ще бъде поверен на бабите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар