Петко Димитров: Едва не загубих Виктор като бебе

Гласувайте за статията

Клубният бос и до днес си спомня за тревожното минало

Звездата от „Денсинг старс“ Петко Димитров сподели за изключително тежък момент от миналото си. Клубният бос разказа как едва не е загубил сина си Виктор като бебе.

Петко едва не загубил сина си като бебе

Петко едва не загубил сина си като бебе

Малчуганът се родил преждевременно и шансовете му да оцелее били 50 на 50. За ужас на бизнесмена и актрисата Мария Игнатова синът им прекарал първите 15 дни в кувьоз.

Двамата преживели истински ад, докато синът им излезе от опасност. И до днес Петко не крие, че трепери за сина си и той е най-голямата му слабост.

За разлика от други деца на разведени родители Виктор расте в спокойна и приятелска атмосфера. Мария и Петко се разделят, когато той е едва на 5 години и половина, но запазват приятелските си отношения. „Виктор нито веднъж не е бил свидетел на семеен скандал между нас“, разказва Петко. И допълва, че и до днес се радват на прекрасни отношения.

Противно на слуховете, че отношенията им са изключително напрегнати Петко и Мария се радват на прекрасна връзка. „Опитваме се да прекарваме повече време тримата заедно като семейство“, споделя клубния бос. И допълва, че само с едно обаждане се разбира с бившата си съпруга, кога и къде може да види нея и синът им.

„Той е моята по-добра половина”, казва за малкия Виктор Петко. Малчуганът дори присъства на някои от тренировките на баща си. И му дава оценки дали двамата се справят добре с Яна или имат нужда от повече упражнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар