Петко Димитров държи Яна вкъщи, за да е далеч от Орлин

Петко Димитров държи Яна вкъщи, за да е далеч от Орлин
2 (40%) 1 vote

Бизнесменът не се е появявал със съпругата си на светски събития от сватбата им

Любовната история между Петко Димитров и Яна Акимова се разви буквално със скоростта на светлината. Танцьорката за нула време успя да оплете в мрежите си богаташа, докато двамата си партнираха в танцовото шоу „Денсинг старс“. Последва още по-скоростен годеж и разбира се сватба като от приказките. И докато цял куп момичета завидяха за щастието на новоизлюпената госпожа Димитрова, оказа се, че монетата има и друга страна.

Петко Димитров се забавлява сам

Петко Димитров се забавлява сам

Бдителни фенове забелязаха, че от сватбата Петко се появява на светски събития винаги сам, непридружен от красивата си съпруга. Такова беше положението и на поредното издание на ежегодния турнир „Генерал“ на Джим Бийм, което се състоя преди няколко вечери в популярен столичен клуб.

Бизнесменът за пореден избра да се забавлява без Яна, в компанията единствено на приятели. Каква обаче е причината за това? Запознати издават, че въпреки славата си на плейбой, собственикът на „Night Flight“ бил доста ревнив. Петко все още ревнувал Яна от бившата й половинка – певецът Орлин Павлов, с когото тя имаше 4-годишна връзка.

Като една от музикалните звезди на България, Орлин също е чест гост на всяко светско събитие и купон. Това не се нравело на Петко, който нямал желание съпругата му да се засича с доскорошната си половинка. Затова и настоявал тя да си стои затворена у тях, докато той се забавлява, издават близки до двойката.

сн.: БУЛФОТО

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар