Пенсионери във война заради вестник!

Пенсионери във война заради вестник!
2 (40%) 1 vote

Кой би очаквал, че в днешните времена на криза пенсионерите ще се борят не за хляб, не за зрелища, а за вестници!

Е, аз повярвах, когато миналата седмица ходих до близката будка за местния ежедневник.Тълпа от възрастни беше заградила павилиона и за момент си помислих, че съм отишла за хляб, вместо за вестник. Оказа се, че съм на правилното място, а вълната от пенсионери е там отрано, за да се снабди с вестник „Минаха години“.

Изданието, ориентирано към хората от третата възраст, свършвало бързо и затова читателите се редели на опашка като за топъл хляб, обясни ми комшийката. Тя обаче се е изхитрила пред останалите – запазвала си вестника предварително и така за нея винаги имало по един свитък. Не че не може да се абонира, но предпочитала да си го взима „топъл и пресен“ от кварталната будка.

„Една година например вървеше с приложение – книгата от сериала „Листопад“. Е тогава вече наистина беше непосилно да си намериш брой. Разграбваха се още преди да е отворил павилиона, дето се вика“, смее се комшийката ми.

Макар да не съм от таргетната група на вестника, реших все пак и аз да посегна към „Минаха години“. Седмичникът наистина е увлекателен и информационно издържан. Издава се от „Ню Медиа Груп“ АД. От г-н Светослав Кантарджиев – член на борда на директорите на „Ню Медиа Груп“ АД научихме, че това е най-тиражният пенсионерски седмичник в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар