Пенка се изплаши, че е сама и също хукна навън – напусна ли Биг Брадър?!

Пенка се изплаши, че е сама и също хукна навън – напусна ли Биг Брадър?!
5 (100%) 1 vote

Пенка Георгиева остана сама и се изплаши, че няма да издържи, затова пожела да напусне Биг Брадър

Пенка се изплаша, че е сама и напусна Биг Брадър

Пенка се изплаша, че е сама и напусна Биг Брадър

 

Пенка също не иска да остане в Биг Брадър!

Причината е, че нейният приятел Джийсън беше изгонен от шоуто. Мургавата манекенка май се изплаши, че ще трябва сама да се справя с неприязънта на останалите и предпочете да излезе от Къщата, научи Kliuki.net.

Пенка без Джийсън няма смелостта да върши гадости в Къщата

Пенка без Джийсън няма смелостта да върши гадости в Къщата

Тя използвала отново оправданието, че няма преса да си оправи косата, но по-вероятната истина е, че просто няма да се справи психически без Джийсън. Двамата заговорничиха срещу съквартирантите и им сервираха какви ли не гадости, с което си заслужиха съвсем обяснима омраза.

Пенка даже стигна до там да плаши с убийство Русата Златка и й се канеше жестоко, докато беше край ексцентричния певец. Ала после май смелостта й се изпари, коментират зрители на предаването. В момента в Къщата се случват бурни събития, подробностите ще знаем съвсем скоро, но е факт, че живото излъчване на няколко пъти се наложи да бъде прекъснато.

Причината е, че Киро и Денди издадоха колко съжаляват, че Пенка е взела решението да се махне от Биг Брадър. По този начин те се изпуснаха за тоталната развръзка в риалитито, а продуцентите искаха да го запазят в тайна, докато не го обявят официално.

Явно и Пенка вече е вън от Къщата на Биг Брадър!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Пенка се изплаши, че е сама и също хукна навън – напусна ли Биг Брадър?!”

  1. Ani Todorowa

    Ное. 30. 2013

    най после да излезе тая циганка.ето държавата да види какви хора защитава и поддържа ,пари им дава,кражби на ток им прощава,кражби всякакви по улиците,селата,супсидии има за да ги дава за такива гласове…не ставаме за нищо вече като държава,а политиците и продуцентите се гъшат.та нима киро скалата е нещо свяст

    Reply to this comment

Добавете коментар